sunnuntai 17. huhtikuuta 2016

Maastoon, maastoon!

Tänään oli taas kiva lämmintä, joten kysyin lähtisikö hierojamme Norbert friisiläisruunansa kanssa illalla maastoilemaan ja lähtiväthän he! Ollaankin melkein ainoat aktiivisit maastoilijat meidän tallilla, muut käyvät vain kävelemässä pikkulenkkeja. Meidän maastoreissut on yleensä vähintään reilun tunnin pituisia, tänäänkin saatiin taas 1,5 tuntia vietettyä hevosten kanssa metsässä.

Mentiin enimmäkseen käynnissä, vain yksi vähän pidempi ravipätkä ja yksi reipas laukkapätkä. Kyllä taas huomasi, miten hyvää treeniä ylämäet on, 40 minuutin jälkeen kumpikin hevonen oli jo hikinen ja oltiin menty pelkästään käyntiä. Onneksi meillä on hyvät maastot mäkitreeneihin!


Tallilla kylmäsin vähän aikaa Angien jalkoja vedellä ja huuhtaisin myös pahimmat hiet pois. Ihanaa, kun on jo niin lämmin, että hevosen voi jättää märkänä karsinaansa ilman mitään kuivatusloimia! Tein Angiella annoksen Mashia iltalääkettä varten, sillä eilen tamma söi aika epäilevän näköisenä terästettyä iltaruokaansa. Sillä aikaa, kun Mash turposi niin venyttelin porkkanan kanssa Angien selkää ja kylkiä ja vein varusteet takaisin paikoilleen.

Loppupeleissä oli ihan sama oliko ruoan kanssa Mashia vai ei, Angie vain vilkaisi ruokakuppiinsa, haistoi lääkkeen ja kääntyi loukkaantuneena heinien puoleen. Toivon, että ruoka on yön aikana hävinnyt kupista, muuten on keksittävä uudet kujeet!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti