Angelique

Lempinimi: Angie
Syntynyt: 2003
Sukupuoli: tamma
Rotu: itävaltalainen puoliverinen
Säkäkorkeus: 165cm

Angie on tyypillinen tamma, kuuma ja laiska samaan aikaan. Hoitaessa Angie on kiltti kuin mikä. Ratsastaessa mitään ei saa ilmaiseksi, mutta silloin kun hevonen toimii (päivästä riippuen sekuntti tai muutama minuuttti kerrallaan) niin fiilis on upea! Ei Angie mitenkään mahdoton ole ratsastaa, ei ollenkaan, kunhan alkaa vaan välillä hössöttää ja kierrokset nousee.

Angien historiasta tiedän hyvin vähän, se on syntynyt Itävallassa ja päätynyt edelliselle omistajalleen maastomopoksi, joka on aika ironista, sillä Angie ei tykkää yhtään maastoilla yksin. Tämä on kuitenkin koko ajan työnalla! Porukassa tai toisen ratsukon kanssa Angie on ihan unelmahevonen maastoilla, tyytyväisenä se kävelee pitkin ohjin, ei pelkää liikenteessä ja pysyy hyvin käsissä vauhdikkailla laukkapätkilläkin.

Omistajan sairastamisen vuoksi tamma oli seisonut ainakin puoli vuotta, kun sen ostin, eli aloitettiin Angien kanssa aikalailla nollasta. Yllättävän hyväkuntoinen se oli, mutta jos olisitte nähneet sen ylämäen, joka hevosten piti aina tarhaan päivisin kävellä, niin ette ihmettelisi :D Sukunsa puolesta Angie on täysin estehevonen, sen isä on kv-estehevonen Alexander der Grosse Z ja Angien sukupuusta löytyy mm. kuuluisa jalostusori Almé Z ja olymppiavoittaja Ratina Z. Valitettavasti syksyllä 2016 tamma joutui kuukauden sairaslomalle ja samalla tehtiin päätös jättää esteiden hyppääminen ja keskittyä kouluratsastukseen.

1 kommentti:

  1. Moikka! Vaikuttaa kuvauksen perusteella tosiaan aika samanlaiselta kuin tämä minun tammani maastoilua lukuun ottamatta. ;) Kuumia kuningattaria nimenomaan!

    VastaaPoista