maanantai 11. huhtikuuta 2016

Back to business


Huh, eilen ja tänään juoksuttaessa Angie liikkui taas puhtaasti! Tänään sattui meidän hieroja olemaan samaan aikaan tallilla ja hän sitten samalla tsekkasi Angien ja muutenkin rauhoitteli minua, kun kerroin Angiella olevan vähintään nivelrikko ja kissing spine. Hän oli sitä mieltä, että akuuttia tarvetta eläinlääkärille ei ole. Ratsastan Angiella taas huomenna ja kuulostelen millainen se on selästä käsin. Oman mielenrauhan (ja toki hevosen terveyden) vuoksi eläinlääkäri saa kuitenkin tutkia hevosen turvasta hännän päähän tulevan rokotuksen yhteydessä.


Angie näyttää aika erikoiselta tällä hetkellä: tamma on sekoitus tummaa talvikarvaa, punertavan ruskeaa kesäkarvaa ja valkoista sekakarvaa. Toivottavasti saamme kesän aikana peppuun vähän enemmän lihasta!


4 kommenttia:

 1. Meillä paljastui ongelmien takaa että hevosen lihakset olivat tosi jumissa... syy ei tosiaan välttämättä ole aina sitä kaikkein pahinta. :)

  www.prosessiratsastaja.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Millaisia ongelmia teillä Saara oli? Tuokin on mahdollista! Angie on viimeksi hierottu helmikuun lopussa, voisi hyvinkin olla aika hierotuttaa koko hevonen uudestaan. Katselin eilen miten voisin itse maastakäsin venytellä Angieta ja hieroja näytti minulle miten voin hieroa itse jalkoja, joka on minulle ihan uusi juttu! Jos vain hevoset osaisivat puhua...

   Poista
 2. Lisää tuonne sivupalkkiin lukijat niin pääsen seuraamaan Teidän menoa! 😊

  VastaaPoista