keskiviikko 15. kesäkuuta 2016

Silmät sairastaa

Viikko sitten Angien vasemmassa silmässä todettiin pieni haava ja hoito aloitettiin samantien. Jo torstaina silmä näytti hyvältä, mutta perjantaina sain tallilta puhelun, että tamman oikea silmä oli nyt puolestaam turvonnut! Tallille ajaessa laskeskelin jo hevosenlihan kilohintaa, mutta onneksi oikeassa silmässä oli vain silmätulehdus - ilmeisesti vasen silmä tulehtui ensin ja Angie satutti silmän sitä hangatessaan. Nyt melkein puolet tallin hevosista kärsii silmätulehduksesta ja kuulema on ihan normaali, joka vuotinen kesäriesa (siitepöly, ötökät?).

Vasen silmä näytti jo näin hyvältä viime perjantaina

Oikea silmä puolestaan näytti tältä....

Angie on nyt lomaillut siis reilun viikon (viime maanantaina tamma rokotettiin), olen käynyt vain kävelyttämässä tammaa ja antamassa iltalääkkeet. Vasen silmä on jo ihan normaali, mutta oikea silmä vuotaa vielä vähän. Harmittaa, että treenaamiseen tuli nyt tällainen tauko, mutta hyvää "treeniä" ensi kuuta varten, jolloin olen Suomessa lomalla reilut kaksi viikkoa ja tamma liikkuu vain satunnaisesti apukäsien turvin.


4 kommenttia:

 1. Hitsi miten inhottava juttu tuommonen! Paraanemisia kuitenkin sinne päin, toivottavasti heppa on kunnossa jo pian :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Toivotaan, että Angie on pian taas terve!

   Poista
 2. Huomasitko muuten Tuolta saapuu Charly-blogissa oli juttua silmätulehduksesta ihan vastikään? Toivottavasti teillä nopeasti ohi menevä vaiva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä, pitää käydä kurkkaamassa! Nyt onneksi oikeakin silmä on jo terve ja olen päässyt takaisin selkään 10 päivän tauon jälkeen :)

   Poista