torstai 28. heinäkuuta 2016

Laukkatyöskentelyä

Heräsin aamulla flunssaan, jota olen yrittänyt parhaani mukaan torjua viimeiset pari päivää. Minulla olisi ollut istuntatunti liinassa tänään, mutta en olisi kyennyt puolikuntoisena siihen rääkkiin, joten pyysin Juliaa ratsastamaan Angieta. Muutaman kuvan otin puhelimella, mutta muuten keskityin vain ihastelemaan kaunista tammaani. Ratsutuksessa on se hyvä puoli (siis sen lisäksi, että hevonen kehittyy ja oppii), että omistaja saa motivaatiota omaan ratsastukseen. Siinä nenää niistäessäni suunnittelin jo mitä seuraavalla kerralla treenataan!


Julia keskittyi laukkatyöskentelyyn, sillä ravikuviot toimivat aika hyvin tällä hetkellä. Paljon laukkaa eri kokoisilla ympyröillä, siirtymisiä ja suoria uria laukassa. Angie tarvitsee vielä paljon voimaa jaksaakseen kantaa itsensä laukka-ravi-siirtymisissä, varsinkin kun tuo tamman rakenne on mitä on. Mutta tamma väläyttee jo todella kivoja laukkapätkiä ja erityisesti laukannostot ovat parantuneet hurjasti. Tästä on hyvä jatkaa treenaamista!

2 kommenttia:

  1. Vitsi se näyttää kyllä hyvältä, sulla on hieno hevonen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kun joku päivä pystyisi itse selässä samaan ;) Jäin tämän ratsutuksen jälkeen vähäksi aikaa katsomaan, kun Julia ratsasti tallinomistajan kenttähevosta ja voi vitsi mikä liikkeet sillä hevosella oli! Jo ihan kevyessä ravissa alkuverkassa hevonen suorastaan liiteli, tajusin viimeistään silloin, ettei Angiesta ikinä tule mitään liitokaviota :D Mutta riittää tälle "tädille" hyvin projektiksi ja haaveissa on vielä joku päivä startata joku helppo koululuokka.

      Poista